Diensten

D-Lectro kan u met tal van soorten werkzaamheden helpen. Of het nu gaat om het aanleggen van een laadstation voor de elektrische auto, om de uitbreiding van de meterkast of iets daar tussenin: wij zorgen ervoor dat de klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Hieronder zullen we kort enkele diensten toelichten.

Het aanleggen van een laadpaal of laadstation

Tegenwoordig rijden steeds meer mensen in een elektrische auto. Hoewel de accu’s van deze auto’s steeds beter worden, is het wel zo prettig als de auto thuis kan worden opgeladen. Wij kunnen uw woning van een dergelijke laadpaal of laadstation voorzien. Hiermee bent u niet langer beperkt tot de laadpalen en laadstations die u onderweg of bij uw werkgever kunt gebruiken, maar kunt u de auto wanneer u wilt thuis opladen. Zo hebt u gegarandeerd altijd een volle accu wanneer u van huis vertrekt!

Elektrotechniek

Tegenwoordig is betrouwbare elektra onmisbaar in de woningen. Vrijwel alle apparaten in en rondom de woning hebben elektra nodig om te kunnen functioneren. Het is daarom van groot belang dat de elektra op een juiste manier wordt aangelegd. Daarmee is de kans op storingen en andere problemen immers zo gering mogelijk. We leggen nieuwe elektra aan, maar kunnen uiteraard ook bestaande installaties controleren of aanpassen. Denkt u bijvoorbeeld aan de uitbreiding van een meterkast of het plaatsen van een aardlekschakelaar.

Verlichting

Binnenverlichting is er in veel verschillende soorten en maten. Een belangrijk aspect in de keuze van uw verlichting is het doel van de verlichting. Dient de verlichting als hoofdverlichting of is het meer sfeerverlichting. Of wilt u met verlichting als detailverlichting laten functioneren. Indien gewenst kunnen wij ook een verlichtingsplan maken.

Slimme verlichting

Slimme verlichting, ook wel smart lampen genoemd, zijn stand-alone lampen die je in een bestaande fitting kunt draaien of kunt aansluiten zonder schakelaar. Slimme lampen staan continu in verbinding met elkaar en je smartphone of tablet, met of zonder een hub. Deze lampen zet je aan- en uit, dim je en verander je van kleur op afstand.

De meterkast

De meterkast is het hart van het elektra netwerk in de woning. In de meterkast wordt de stroom verdeeld en zijn de groepen te vinden. Het kan voorkomen dat de meterkast niet langer aan uw eisen voldoet. Vaak is dit het geval wanneer de gezinssituatie wijzigt. Er is misschien een baby op komst, waardoor een babykamer ingericht moet worden. Uiteraard moet daar ook elektra aanwezig zijn. Ook bij verbouwingen in de keuken of badkamer is een uitbreiding van de groepenkast vaak noodzakelijk. We nemen deze werkzaamheden graag op ons.

Zonnepanelen

Door zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen, steunt u tegelijkertijd zowel het milieu als uw portemonnee. De zonnepanelen hebben hun kosten vaak al binnen tien jaar terugverdiend door de lagere energierekening. Bovendien is groene energie veel beter voor het milieu dan grijze energie die uit kolencentrales afkomstig is.

Thuisopslag

Aan je zonnepanelen kun je een thuisbatterij (thuisaccu) koppelen. Dat is een grote batterij die opgewekte stroom, die je op dat moment niet nodig hebt, opslaat. Handig, maar ook voordelig.

Verkoop van apparatuur.

Audio en video, klein huishoudelijke en groot huishoudelijke apparaten, en witgoed.

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op,

En nog veel meer!

Behalve bovenstaande werkzaamheden kunnen we uiteraard nog tal van andere klussen uitvoeren. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!