Binnenverlichting

Binnenverlichting is er in veel verschillende soorten en maten. Een belangrijk aspect in de keuze van uw verlichting is het doel van de verlichting. Dient de verlichting als hoofdverlichting of is het meer sfeerverlichting. Of wilt u met verlichting als detailverlichting laten functioneren voor het uitlichten van een object of schilderij?

Buitenverlichting

Bij het zoeken naar de beste buitenverlichting voor aan de gevel of in de tuin, zal u in de eerste instantie denken aan functionele verlichting bij de deur, het tuinpad of de oprit. Echter kunt u met buitenverlichting of tuinverlichting ook een prachtige sfeer creëren d.m.v. het verlichten van bijvoorbeeld die prachtige oude eik met een grondspot. Als u op zoek bent naar zeer sfeervolle buitenverlichting middels indirecte verlichting, denkt u dan eens aan wandinbouwspots voor buiten. Hierbij plaatsen we de inbouwspots in de wand of muur wat een schitterend indirect licht geeft.

De mogelijkheden qua buitenverlichting

Eén van de mogelijkheden voor het uitlichten van uw woning of bedrijf, is door middel van grondspots. Grondspots zitten in de grond verwerkt en zitten uit het zicht. Zo profiteert u maximaal van het lichteffect. Deze armaturen zijn uiteraard waterdicht en dus uitermate geschikt om in uw oprit of vlonder te verwerken.

Noodverlichting

Noodverlichting en vluchtwegverlichting is een vorm van verlichting, die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van alle elektriciteit. Het armatuur is zowel  aangesloten op het lichtnet, als op een accu die de lamp indien nodig voor een bepaalde tijd kan laten branden zodat een ontruiming bij calamiteiten veilig en geordend verloopt. Door het installeren van noodverlichting kan worden voorkomen, dat men in het geval van stroomuitval, de veiligste en snelste weg naar buiten niet meer kan vinden. Ook in het geval van brand, zeker met de bijkomende rookontwikkeling, is het van groot belang dat alle aanwezigen tijdig de (nood-)uitgangen kunnen vinden. De vluchtweg verlichting wijst u veilig de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang.

Wij denken met u mee!

Uw wensen en eisen met betrekking tot het kiezen van de juiste verlichting is een nog belangrijker aspect. Voor het maken van de juiste keuze, bieden wij voor het subtiel verlichten van een ruimte of locatie, een breed assortiment aan spots en down en uplighters.