Nieuwbouw

Behalve bij klussen in bestaande bouw, helpen we u ook graag bij klussen omtrent nieuwbouw. Wanneer een woning nieuw wordt gebouwd of van de grond af aan gerenoveerd wordt, is het van groot belang dat de elektrotechnische installatie op een juiste wijze wordt ingericht. Nieuwbouw installaties vereisen daarom een heel ander plan van aanpak dan installaties in bestaande bouw. Omdat alles nieuw is en op talloze manieren kan worden ingericht, staan we u graag met raad en daad terzijde.

Rekening houden met toekomstige wensen

 

Een huis gaat – als het goed is – vele decennia mee, en soms zelfs nog veel langer. In die tijd verandert er verschrikkelijk veel. Niet alleen in de wereld en op het gebied van elektrotechniek, maar ook zeker in uw persoonlijke leven: in het leven van de bewoners. Waar nu een jong stel woont, woont over twintig jaar wellicht een compleet gezin en nog twintig jaar later een ouder stel zonder thuiswonende kinderen. De woning moet aan al deze situaties en bezettingen kunnen bieden wat de bewoners verlangen. Het is daarom goed om bij de inrichting van nieuwbouw installaties al rekening te houden met de wensen die u mogelijk in de toekomst pas krijgt.

Wellicht bedient u nu graag alle lichtknoppen handmatig, maar wil u over een jaar of tien alles geautomatiseerd hebben middels domotica. Wij kunnen daar alvast rekening mee houden. Of wellicht denkt u er over tien jaar over om een sauna of jacuzzi aan te laten leggen. Wij kunnen daar bij de inrichting van nieuwbouw installaties alvast rekening mee houden door bijvoorbeeld een extra paar groepen aan te leggen.

Rekening houden met het huidige wensen

Maar uiteraard houden we ook zeker rekening met uw huidige wensen. Waar wilt u hoeveel stopcontacten? Waar moeten allemaal lichtpunten komen? Welke groepenindeling is voor uw situatie het meest praktisch? Hoe kunnen we uw wensen binnen uw budget laten vallen? D-Lectro denkt graag met u mee!