Slimme verlichting

Slimme verlichting, ook wel smart lampen genoemd, zijn stand-alone lampen die je in een bestaande fitting kunt draaien of kunt aansluiten zonder schakelaar. Slimme lampen staan continu in verbinding met elkaar en je smartphone of tablet, met of zonder een hub. Deze lampen zet je aan- en uit, dim je en verander je van kleur op afstand.

Waarom kiezen voor slimme verlichting?

Naast dat slimme lampen een echte gadget zijn, zijn ze ook super handig, omdat je vanuit je bank, bed of stoel gemakkelijk je verlichting kan bedienen. Daarnaast kun je de lampen alvast aanzetten wanneer je naar huis rijdt. Zo kom je thuis in een gezellig huis. Daarnaast is de slimme verlichting voorzien van een timer die je helpt om in de ochtend makkelijker op te staan. Voor in de avond kan je de lampen een warmere kleur geven en dimmen zodat je sneller in slaap kan vallen. En als je dacht dat dat het was, heb je het mis. De smart lampen zijn ook nog eens super mooi om een bepaalde sfeer mee te creëren. Plaats de slimme verlichting achter je televisie, bureau of andere meubel en licht deze mooi uit. Ook zijn de lampen met RGB color leds uitgevoerd, waardoor je nog veel meer functies uit uw verlichting haalt. De smart led lichtbronnen zijn ideale lichtbronnen om zowel sfeer te creëren, en te zorgen voor goede verlichting. De smart lampen zijn perfect geschikt om te gebruiken in huis, maar ook aan de gevel of in de tuin. De beste slimme verlichting vind je bij ons.

Besturen slimme verlichting

Smart lampen bestuur je door middel van een app. In de app kun je de lampen aan- en uitzetten. Daarnaast kun je de lampen dimmen en van kleur veranderen via de app. Hierbij heb je geel licht voor de sfeer en witter licht voor als je meer licht wilt bij bijvoorbeeld het lezen van de krant of het spelen van een spelletje. Er zijn ook lampen die je helemaal in een kleur kan veranderen. Zo kies je bijvoorbeeld voor rood, roze, groen of blauw. Super wanneer je een andere sfeer wilt creëren.